La Cooperativa Agrícola SCJ ha convertit l’antic economat en un modern supermercat Copal- Charter(Consum) amb tota la varietat de productes característics d’aquests tipus d’establiments. Amb la intenció d’oferir millors serveis als socis i a tota la població, la nova botiga tindrà un horari ampli que inclou els diumenges de matí.

Unes instal·lacions modernes que van en la línia de la nova COPAL, que s’està definint pas a pas i que farà més rendible econòmicament el model de servei de la botiga existent fins ara. A més, es mantenen els serveis de venda de fitosanitaris, així com les eines, calçat, ferreteria i resta d’articles que ja oferien en les antigues instal·lacions.

El supermercat és totalment propietat de Copal, i està ates per personal propi, al qual s’ha format durant les setmanes prèvies a l’obertura, i compta amb una responsable de tenda amb una dilatada experiència en el sector.

L’àmplia gamma de productes a la nova tenda Copal- Charter(Consum) són de primera qualitat i al millor preu. El pa acabat de coure tots els dies, verdures i fruites, carn, drogueria…., destaquen les pròpies taronges, mandarines i caquis de COPAL, així com els productes que sempre han diferenciat la botiga Copal d’altres botigues com són per exemple la àmplia gamma de vins (vins del catàleg de Copal) o l’oli de qualitat especial.

La gasolinera de Copal també es renova (amb rètols nous i indicatius clars del tipus de combustible i preus) i el seu espai d’atenció al públic del gasoliner s’integra a la zona de caixes de supermercat, més accessible i ampli. Gràcies a les sinergies dels dos negocis -supermercat i gasolinera- s’aporta un valor afegit al soci i a el client final amb amplitud d’horari. COPAL es una de les 33 cooperatives a la comunitat valenciana que tenen aquest model de negoci.

Ha estat un projecte d’ordenació i integració de la gasolinera, tenda d’alimentació i la secció de fitosanitaris (eines,calçat,ferreteria) que té com a objectiu donar més i millor servei d’atenció i preus al soci, i enfocar aquesta activitat a donar un millor rendiment i benefici econòmic al soci d’aquesta entitat centenària COPAL.

A l’acte d’inauguració assistiren el primer tinent alcalde, Pere Blanco; la regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido; el president de Copal, Raül Aliaga Revert, el Vice-President de Caixa Rural, Ricardo Garcia, membres dels Consells Rectors de Copal i Caixa Rural d’Algemesí i directius de Consum. A més, el director de Serveis de Copal, José Ramón Esteve; el director de Subministres, Adolfo Argente; la responsable del nou supermercat Charter Copal, Patricia López; el responsable del Departament de Fitosanitaris, Paco Lluch, i el responsable administratiu de la gasolinera de Copal, David Roig. Igualment, també hi estigueren presents els representants de les juntes directives d’EMPAL i d’ACSA, les associacions d’empreses i comerços, respectivament, de la nostra localitat.